Politică

Dodon făcut PRAF în presa rusească: „Nimeni din liderii CSI nu este interesat să discute cu Dodon”

Kommersant a publicat un articol despre comportamentul mai multor lideri ai CSI la începutul lucrărilor summit-ului și, tangențial, vorbește și despre Igor Dodon, pe care îl prezintă ca pe un șef de stat neluat în seamă de nimeni, dar plin de ambiții. Publicația rusă descrie cum Igor Dodon a ținut să meargă la fotografia de grup alături de grupul de lideri CSI în care era și președintele rus Vladimir Putin.

„Se vede că ambițiile unor președinți nu s-au epuizat și cei trei premianți (președinții Rusiei, Tadjikistanului și Kazahstanului n.red) sunt ajunși din urmă de președintele Republicii Moldova Igor Dodon, care, de fapt, nici nu are cum să se agațe de altcineva”.

Kommersant arată că nimeni din liderii CSI nu este interesat să discute cu Dodon, dar sugerează că acesta ar fi un „băgăreț”. „Cu el nimeni nu vorbește, dar oare asta l-a oprit vreodată și oare de asta e necesar ca, pur și simplu, să te apropii în patru de locul unde te așteaptă toți jurnaliștii?”, mai scrie Kommersant.

Amintim că summit-ul șefiilor de state CSI s-a desfășurat la Dușanbe în perioada 27-28 septembrie. Igor Dodon a publicat mai multe poze alături de liderii statelor membre și a ținut și un discurs despre politica externă a Republicii Moldova și relațiile comerciale.

https://radiochisinau.md/

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *