Bună Dimineața

Dodon, sună-l urgent pe Ianukovici!

Cuţitul a ajuns la osul veteranilor de război. Trădătorul de neam şi Ţară – Igor Dodon – a încercat în fel şi chip să-i umilească, să-i arunce pe eroii noştri în mizerie, în boli şi suferinţe, arătându-şi slugărnicia faţă de scursura criminală şi asasinii în lege aduşi de Rusia în martie-iulie 1992 să ucidă fiii şi fiicele moldovenilor şi să ocupe R. Moldova.

Lepădătura, cu aere de şef de stat, s-a dus şi a depus flori la monumentul ucigaşilor şi ocupanţilor, astfel arătându-şi atitudinea adevărată faţă de eroii noştri, care în 1992 au ieşit cu mâinile goale în faţa tancurilor ruseşti şi le-au oprit să nu ajungă la Chişinău. Numai un laş şi un fricos ca Igor Dodon putea să asmuţească poliţia ca să-i snopească în bătăi şi să-i trântească la pământ pe invalizii şi oamenii bolnavi, care au luptat pentru apărarea Patriei.

Mitingul de duminică, 19 iulie, e un semnal, un dangăt de clopot pe care cetăţenii responsabili ar trebui să-l audă şi să înţeleagă că a venit momentul să scăpăm de virusul cel mai periculos, de ciuma Igor Dodon. Fără un efort colectiv, fără unirea rândurilor tuturor oamenilor de bună credinţă, fără o participare activă, această lepădătura susţinută de serviciile ruseşti, care a capturat toate instituţiile statului, nu va renunţa la cel de-al doilea mandat.

Timp avem puţin, dar uniţi vom face praf din dodon şi lichelele din jurul lui! Important e ca să cadă staff-ul electoral al lui Dodon – guvernul Kiku.

Aducem recunoştinţa noastră eroilor care ne-au apărat de agresiunea rusească în 1992 şi care au găsit putere să iasă astăzi în faţa Preşedinţiei şi să ceară demisia celui mai prost şef de stat de pe planetă – Igor Dodon!

Trădătorule, zilele tale sunt numărate! Nici Ambasada Federaţiei Ruse în care te-ai ascuns data trecută ca un laş nu te mai salvează. Pregăteşte-ţi pamperşii şi sună-l cât mai urgent pe Ianukovici!

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *