Internațional

Doi moldoveni în calificările turneului de tenis de la Braşov

Mâine la Braşov vor demara meciurile de pe tabloul principal al turneului internaţional de tenis Braşov Open, dotat cu premii totale de 50.000 de dolari. În calificările competiţiei s-au înscris zeci de jucători din diferite ţări, inclusiv R. Moldova. În turul decisiv, care va stabili ultimii jucători ce vor accede pe tabloul principal au acces şi doi dintre cei mai buni tenismeni moldoveni: Radu Albot şi Andrei Ciumac.

Pentru a evolua printre cei mai puternici 32 de jucători, Radu Albot va trebui să se confrunte cu reprezentantul gazdelor Laurenţiu Gavrilă, iar Andrei Ciumac va juca cu ungurul Kornel Bardocsky. În celelalte două meciuri se vor întâlni Adrian Cruciat (România) – Colin O`Brien (Irlanda), respectiv Robert Coman (România) – Karim Maamoun (Egipt).

Favorit principal al turneului de la Braşov a fost desemnat germanul Daniel Brands, care va juca în turul inaugural cu spaniolul Guillermo Alcaide.

Din alţi jucători care vor lupta pentru trofeul Challengerului de la Braşov, distingem pe Adrian Ungur, Victor Crivoi, Marius Copil (toţi România), Flavio Cipolla (Italia), Jaroslav Pospisil (Cehia) şi alţii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *