Moldova

Doina Sulac: ”Comuniştilor nu le place muzica populară”

Întrebată de noi dacă s-a săturat de politică, ea nu ne-a răspuns categoric nu. În schimb, a afirmat că e tristă şi amărâtă de faptul că lumea tot votează, de fiecare dată, comuniştii. „Odată cu venirea AIE la putere, credeam că se va produce o schimbare. Văd că nu se produce. Iar lumea îi votează în continuare pe comunişti”, ne-a declarat ea. Potrivit ei, un artist trebuie să fie în afara politicii, mai ales în situaţia politică din ţară. Întrebată dacă s-a certat cu cei din conducerea PL, ea a răspuns: „Nu m-am certat cu nimeni, dar m-am retras şi din partid. De ce? Vă răspund: atunci când erau comuniştii la putere, aveam restricţii: numele meu era scos din programele de concert, la radio şi televiziune nu eram invitată. Astfel, nu puteam să muncesc în continuare. De fapt, să ştiţi de la mine – comuniştilor nu le place muzica populară”, a mai spus Doina Sulac.
În prezent, ea cântă la nunţi, petreceri şi concerte în România. În situaţia actuală din ţară, ba mai are de gând că se stabilească cu traiul în România. Nu are de gând să se recăsătorească, zicând că o s-şi dedice viaţa cuiva mai târziu. Nicoleta,, fiica ei, are şase ani şi se simte bine.

Recent, Doina Sulac a realizat un duet cu Pavel Parfeni cu piesa tatălui său „Foaie verde şi-un piper, care cântă fragmentul pe care îl cânta în rusă Nicolae Sulac. „Pavel e un băiat foarte talentat, iar la noi nimeni nu are nevoie de talente”, a mai constatat cu tristeţe Doina Sulac.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *