Bună Dimineața

Domnule Timofti, am nevoie de pază de stat!

Mie, ca cetățean de rând, nu-mi pasă de răfuielile dintre tot felul de afaceriști-politicieni. Eu vreau să-mi știu părinții, fratele, bunicii, prietenii și pe toți cei dragi în siguranță. Și cred că la fel vrea oricare cetățean al acestei țări.

Totuși în situația în care, în decurs de două săptămâni, două persoane au fost omorâte pentru o anumită sumă de bani, oamenii de rând nu sunt doar supărați pe forțele de ordine și caută un țap ispășitor în toți cei enumerați mai sus, dar sunt și îngrijorați.

Îmi amintesc de solicitarea comuniștilor de a asigura pază de stat lui Vladimir Voronin, solicitare care a fost satisfăcută. Ulterior, acesta s-a răzgândit și a refuzat „oferta”. Au mai primit pază de stat și Vlad Filat cu Marian Lupu, făcând referință la eventuale riscuri care-i pasc pe cei trei „răzgândiți”.

Cu ce sunt ei mai prețioși decât cele două persoane decedate? Și dacă pe ei îi paște ceva, de ce doar oamenii de rând au de suferit?!
Deși nu am ținut în mână niciodată o sumă într-atât de mare, precum au făcut-o victimele jafurilor, primesc și eu un salariu în fiecare lună, la fel ca toată lumea. În cazul acesta, dacă „oficialii” noștri-și merită securitatea, eu de ce nu aș merita-o?

Așadar, domnule președinte, vă rog să-mi asigurați pază de stat, mie și la toată lumea. Sau poate, totuși, faceți regulă în peticul acesta de pământ?!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *