Actualitate

Donald Trump a ameninţat un jurnalist cu închisoarea pentru că a fotografiat o scrisoare de la Kim Jong-un

 În timpul unui interviu de săptămâna aceasta acordat reporterilor de la revista Time, preşedintele le-a arătat o scrisoare de la Kim Jong-un, care îi fusese expediată recent. Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt de la Casa Albă, a intervenit când un fotograf a fotografiat-o.

"Scuză-mă", a spus Trump. "Potrivit dreptului la intimitate – ştii, poţi merge la închisoare dacă foloseşti fotografia pe care ai făcut-o scrisorii pe care ţi-am arătat-o… în mod confidenţial, nu ţi-am arătat-o pentru a face fotografii. Aşa că, nu juca jocul ăsta cu mine".

Reporterul l-a întrebat pe Trump: "Mă ameninţaţi cu închisoarea?".

Preşedintele a răspuns: "Ţi-am spus următoarele. Ţi-am spus că poţi să te uiţi la asta off-the-record. Asta nu înseamnă că poţi să iei aparatul şi să faci poze. OK? Aşa că sper să nu ai o poză cu asta".

Trump, care are o relaţie controversată cu presa, la care s-a referit ca fiind "duşmanul poporului" în ciuda faptului că-i place atenţia pe care publicaţiile i-o acordă, s-a plând de articolul pe care revista l-a publicat despre el.

"Aşa că distraţi-vă cu povestea voastră. Pentru că sunt sigur că va fi a 28-a poveste oribilă pe care o am în revista Time", a afirmat el. "Este incredibil. După tot ceea ce am făcut şi după succesul pe care l-am avut, felul în care revista Time scrie este absolut incredibil".

Casa Albă nu a răspuns solicitărilor în urma interviului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *