Actualitate

Donează pentru un Crăciun mai bun!

Această campanie este o continuare a campaniei de binefacere realizată în perioada 15 – 29 august 2015, în urma căreia au beneficiat de rechizite și uniforme școlare, echipament sportiv și produse alimentare în sumă de 100 000 lei, 48 de copii din mai multe familii social vulnerabile de la noi din
țară.

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ne propunem să ajutăm și mai multe familii, pentru că fiecare copil merită un cadou de Crăciun. Misiunea acestei campanii de caritate are în centru copilul, care, prin deschiderea și inocența sa, ne ajută să credem într-o lume care poate deveni mai bună. Să fim generoși, să dăruim zâmbete și să împărtășim, cu această ocazie, o mica parte din bunăstarea noastră.

Din nefericire există copii și familii pentru care Crăciunul este perioada anului când simt mai tare ca oricând singurătatea, lipsa şi durerea. De aceea ne dorim să ne implicăm în viaţa acestor persoane greu încercate şi să le fim alături. Acești copii își doresc să simtă măcar pentru o clipă căldura și
magia sărbătorilor, iar fiecare din noi poate fi acela care printr-o donație le poate oferi posibilitatea să descopere farmecul sărbătorilor de iarnă pentru a se bucura de un Crăciun mai special”, a menționat Sergiu Curnic, parohului bisericii de lemn „Adormirea Maicii Domnului”.

Toți oamenii de bună credință și cu suflet mare pot să participe activ în campania „Donează pentru un Crăciun mai bun!” Adaugă în inima ta și a celui apropiat un strop de lumină, speranță și bucurie, prin binefacere!

Sunt binevenite: jucării, dulciuri, cărți, hăinuțe, rechizite, produse alimentare și de igienă sau poți contribui financiar.

Expediază un SMS cu textul „Craciun” la numărul scurt 2222 (de pe număr Unite) sau efectuează un apel la 090022222 (de pe număr fix Moldtelecom sau Unite) și donează 20 lei. Dacă dorești să donezi o sumă mai mare, poți expedia mai multe sms-uri sau efectua mai multe apeluri.

De asemenea, poți face o donație prin intermediul băncii:

Cont bancar 22512752972/MDL

BC Moldova-Agroindbank S.A. fil. nr.1 Chișinău

Codul bancar AGRNMD2X885

Codul fiscal 1009620002417

La sfârșitul campaniei „Donează pentru un Crăciun mai bun!”  se va publica pe site-ul bisericii o totalizare despre sumele care vor fi colectate și numărul de copii care vor beneficia în urma acestor acțiuni de caritate.

Doar dăruind cu tot sufletul, te simți mai bogat, gustând satisfacția faptului ca ai dăruit dar și că ai reușit să bucuri sufletul cuiva.

Sa le aducem o bucurie și celor care nu au avut parte de un Crăciun Fericit Ani și Ani! Mai multe detalii la numărul de telefon

060069707 – Preot Sergiu Curnic sau 068544730 – Preoteasa Diana Curnic.

Cu Doamne Ajută!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *