Eveniment

Dorin Chirtoacă: „Dă-o în mă-sa de treabă…”

„Dă-o în mă-sa… Cum vreţi să ieşim din mocirlă? Ceea ce am descoperit noi e doar vârful aisbergului. Îşi pun bariere şi se ascund ca nişte hoţi şi poliţia spune că nu ştie cine este proprietarul. Ce o să spună omul de rând. Dacă îşi permite Voronin ce îşi permite, de ce nu ar putea face şi ceilalţi la fel, să calce legea în picioare, să-şi bată joc”, a exclamat primarul Dorin Chirtoacă, când şeful Poliţiei municipale, Silviu Muşuc, i-a spus că bariera din strada Ciocârliei, unde locuieşte Oleg Voronin, încă nu a fost scoasă.

Silviu Muşuc a declarat că până în prezent pe cauza dată nu a fost întocmit proces verbal fiindcă nu se cunoaşte proprietarul barierei. Această barieră a fost instalată fără ca să existe cereri depuse la Poliţia Rutieră, Direcţia Transport etc.

În a doua jumătate a lunii mai, Primăria Chişinău a solicitat Poliţiei Rutiere să scoată, timp de 24 de ore, bariera din strada Ciocârliei, din apropierea intersecţiei cu strada Pietrarilor, pentru deblocarea acesteia şi asigurarea accesului tuturor cetăţenilor pe strada unde locuieşte fiul fostului preşedinte comunist.

În preajma casei lui Oleg Voronin a fost instalat şi un semafor, ghidat cu telecomandă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *