Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2018
Abonamente

Chișinău 27 Noiembrie 2013, ora 17:15

Dorin Chirtoacă invitat la summitul de la Vilnius

Marime Font

 
 
 

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă va merge pe 28 noiembrie la Summit-ul Parteneriatului Estic, care se va desfăşura la Vilnius, Lituania. Primarul Dorin Chirtoacă va participa la înaltul for la invitaţia Comitetului Regiunilor al Uniunii Europene. 

La Summit-ul şefilor de stat şi de guvern de la Vilnius, Republica Moldova urmează să parafeze Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană.

Serviciul de presă al Primăriei Chișinău amintește că datorită voinţei şi consecvenţei majorităţii locuitorilor municipiului Chişinău, începând cu anul 2007 Chişinăul a revenit pe calea democraţiei şi a integrării europene, pentru ca mai târziu, începând cu anul 2009, schimbarea democratică şi asumarea cursului european să aibă loc la nivelul întregii republici.Cu această ocazie, Dorin Chirtoacă ţine să mulţumeasă Comitetului Regiunilor Uniunii Europene de posibilitatea de a participa la Summit, echipei din cadrul Primăriei municipiului Chişinău, tuturor consilierilor de orientare democratică din Consiliul Municipal Chişinău, locuitorilor municipiului Chişinău pentru încredere, pentru toată munca şi eforturile depuse în vederea obţinerii acestui rezultat important pentru Republica Moldova.

Suntem siguri că şi pe viitor municipiul Chişinău va promova şi va contribui esenţial şi până la capăt la integrarea europeană a statului nostru, inclusiv până la aderarea completă şi definitivă a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. 

Sursa: Timpul.md
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md