Femeia

Dormitorul, un loc plin de magie

Reciclează, reciclează și iar reciclează! Cu ajutorul unor uși vechi, din lemn, proaspăt vopsite vei obține nu doar o tăblie pentru pat, ci și un element decorativ ieșit din comun. Alege o culoare intensă, precum roșul, dacă interiorul permite din punct de vedere cromatic.

Rămânând tot la pat, poți scoate în evidență peretele din spatele acestuia. Apelează la un tapet cu imprimeuri supradimensionate sau, dacă ai nevoie de extraspațiu de depozitare, prelungește noptierele pe… verticală.

Asocierea și repetiția unor detalii din dormitor este o caracteristică a stilului clasic. De exemplu, dacă începi amenajarea de la zero și această idee îți surâde, poți alege un set de draperii și lenjerie de pat care să se potrivească cu tapetul. Și, pentru că tot vorbim de tapet, o idee îndrăzneață este aceea de a aplica același model și pe tavan, asta doar în cazul în care dormitorul este spațios, iar culorile din imprimeuri deschise, colorate, vesele.

Accesoriile sunt sarea și piperul în orice amenajare. Designul lor influențează foarte mult decorul dormitorului. De exemplu, un covor cu motive tradiționale sau accesorii precum vaze sau căni de lut îți îndreaptă gândurile către o amenajare cu influențe etnice. Dacă îți dorești un decor feminin, un paravan în stil franțuzesc cu motive florale, pariziene, va fi și practic, și estetic. 

Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *