Actualitate

Două clădiri de pe strada Vasile Alecsandri şi bulevardul Constantin Negruzzi din capitală vor fi renovate

Preturile sectoarelor Centru şi Râşcani, împreună cu gestionarii blocurilor de locuinţe, proprietarii apartamentelor, a imobilelor cu altă destinaţie decât cea locativă şi ai caselor individuale, urmează să conlucreze, pentru a reuşi în termenele stabilite renovarea faţadelor.

Strada Vasile Alecsandri şi bulevardul Constantin Negruzzi se află în reconstrucţie. Lucrările se desfăşoară în cadrul Proiectului „Chişinău – Drumuri Urbane”, implementat de municipalitate cu suportul financiar al BERD şi BEI. Proiectul în valoare de 22 de milioane de euro, prevede reabilitarea totală a şase străzi principale şi secundare din Chişinău, inclusiv a bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Totodată, Primăria capitalei anunţă că a dispus sistarea temporară a lucrărilor de construcţie pe şantierul din strada Andrei Doga, 32, până la soluţionarea problemei privind planul de amenajare a cartierului rezidenţial din vecinătate. Anterior, locuitorii de pe strada Andrei Doga, 32/2 şi-au exprimat de mai multe ori nemulţumirea faţă de respectivele lucrări de construcţii, inclusiv prin proteste.

sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *