Actualitate

Doua drumuri sunt blocate ca urmare a ninsorilor de ieri

In urma precipitatiilor abundente de ieri, doua trasee, Anenii Noi – Causeni, regiunea satului Troita Noua, si Causeni – Stefan Voda, continua sa fie inzepezite. Serviciile abilitate desfasoara lucrari de curatare a drumurilor pe intreg teritoriul a tarii.

Potrivit Dorinei Cruc, ofiter de presa al Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale, catre ora 5.00, efectivul Detasamentului salvare-deblocare nr. 1 si al Directiei situatii exceptionale a raionului Causeni au scos din nameti, prin tractiune, din regiunea satului Troita Voua, 9 microbuze cu pasageri. Pentru moment in zona respectiva mai ramin blocate peste 20 de camioane.

Stratul mare de zapada si incalcarea normelor de constructie sint cauzele principale ale prabusirii acoperisului Liceului teoretic din satul Varatic, raionul Riscani. Ca rezultat au fost distruse peste 130 foi de ardezie si circa doi metri de cherestea. Conform estimarilor specialistilor, paguba materiala constituie cca 11 mii de lei (peste 600 de euro).

MOLDPRES
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *