Film

Două filme în regia lui Igor Cobileanski, prezente la un Festival din Germania

Pelicula „La limita de jos a cerului” a fost selectată în competiţia oficială a festivalului, alături de alte nouă producţii europene, iar la secţiunea scurtmetraj în competiţie va fi proiectat “Colecţia de Arome”.

Festivalul Internațional de Film de la Cottbus prezintă anual cele mai reușite proiecte cinematografice din Europa Centrală și de Est și este considerat de critici drept cea mai importantă platformă de comunicare între regizorii și producătorii de film din estul Europei și cei din vestul ei.

“La limita de jos a cerului” a fost produs de Saga Film din România și filmat în Republica Moldova, la sfârșitul lui 2010. Filmul a avut premiera mondială la Karlovy Vary, iar mai târziu a fost prezentat la Festivalul Internațional de Film de la Varșovia și Festivalul Internațional de Film de la Kiev “Molodist”.

“Colecția de Arome” este prezentat anul acesta în premieră mondială la Festivalul Internațional de Film de la Cannes în secțiunea “Romanian Short Waves”.

Festivalul Internațional de Film de la Cottbus se va desfășura în perioada 5-10 noiembrie curent, potrivit unui comunicat al Uniunii Cineaștilor din Republica Moldova.

via TRM

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *