Bună Dimineața

Dragi deputați, dați-vă câte o palmă în public!

Se pare că puțini cunosc, dar cu toate adaosurile și primele de sărbători, salariul unui deputat depășește de regulă 10 mii de lei.

Aș vrea să-l întreb pe acest minunat domn, care a devenit „vedetă” peste noapte, cunoaște el oare ce leafă are un lucrător medical sau un profesor?! Dacă nu, atunci îi spun că aceasta este de două sau chiar de trei ori mai mică decât salariul „mizer” al unui deputat.

Totodată, el probabil nici nu știe că în R. Moldova sunt bătrâni care primesc pensii de 129 de lei și persoane cu dizabilități, care au doar câteva sute de lei la căpătâi.

Oare demnitarul în cauză nu vede câți oameni sunt nevoiți să cerșească pentru ca să-și facă bani de-o pâine?! Oare acest ales al poporului s-a întrebat vreodată câți copii abandonează studiile pentru că părinții nu-și permit să-i trimită la școală. Știe el oare câți tineri sunt nevoiți să plece peste hotare pentru că nu se pot angaja acasă nici măcar cu 2000 de lei pe lună?! Cu certitudine, nu!

„În mâinile voastre este puterea de schimbare, dar voi „niorlăiți” (n.red. vă plângeți)”, a scris un utilizator nemulțumit pe facebook, la adresa deputaților. Adevărat, anume deciziile, voturile și incompetența lor au adus țara în această situație dificilă.

Trebuie să ai un obraz foarte gros ca să te plângi că nu poți trăi cu un salariu de 7500 de lei. Ținând cont că veniți la serviciu când aveți chef și interese, cred că soluția cea mai bună ar fi „să vă dați câte o palmă în public”, ca să vă treziți la realitate și să vedeți ce se petrece în jurul vostru!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *