Dragostea învinge şi la Jocurile Olimpice

publicat în DIVERSE pe 29 Iulie 2012, 08:28

Un număr-record de prezervative, 150.000, le vor fi date sportivilor participanţi la Olimpiada de la Londra, ceea ce reprezintă un număr cu 50% mai ridicat decât la precedenta ediţie a Jocurilor Olimpice, în urmă cu patru ani, de la Beijing. 

Cum în Satul Olimpic vor fi cazaţi peste 10.000 de competitori, asta înseamnă că fiecare dintre ei va primi câte 15 prezervative.
Apetitul sexual al celor care merg la Jocurile Olimpice a fost confirmat în mai multe rânduri chiar de către cei împricinaţi, însă sub protecţia anonimatului. Una dintre sportivele americane a povestit la începutul acestei luni, în New York Post, despre petrecerile din Satul Olimpic, declarând că după aceea s-a simţit extrem de vinovată de faptul că şi-a înşelat prietenul.

Poftele sexuale ale sportivilor par să fi crescut considerabil de la o ediţie a Jocurilor Olimpice la alta. Astfel, dacă în 1988, la Seul, au fost distribuite doar 8.500 de prezervative, iar patru ani mai târziu, la Barcelona, numărul acestora a crescut la 50.000. În 2000, la Jocurile Olimpice de la Sydney, organizatorii le-au pus sportivilor la dispoziţie un număr de prezervative cu peste jumătate mai mic decât cel disponibil pentru Londra 2012.