Timpul Liber

Dragostea poartă numele “Shopping MallDova”

Paris, je t’aime!

Dacă încă nu aţi apucat să mergeţi la Paris, atunci vine Parisul la voi! În perioada 7-14 februarie, în centrul comercial Shopping MallDova sunt organizate o mulţime de activităţi menite să distreze toţi îndrăgostiţii capitalei.

Cadoul perfect poate fi găsit la Tîrgul Valentine’s Day, în care meşterii populari au depus mult efort, imaginaţie şi chiar dragoste. Inimioare de ciocolată, de săpun, de fetru, de lut polimeric, de sticlă, pot fi găsite şi dăruite celor dragi.

Dacă iubita ta este o amatoare înrăită a ciocolatei, dar şi a florilor, atunci un buchet de flori din ciocolată este cel mai potrivit pentru ea.
Iubitul tău adoră plimbările prin parc? Atunci nu ai decît să-l iei de mînă şi să faceţi o mică escapadă pe Aleea îndrăgostiţilor.
Temelia unei iubiri trainice şi fericite poate fi pusă atîrnînd de Copacul iubirii un lacăt care simbolizează dragostea eternă.

Toate clipele frumoase petrecute în mall pot fi tipărite pe loc. În perioada 11-14 februarie la parter activează mini-salonul de fotografii instant. Toţi doritorii sunt invitaţi să păstreze amintirea acestei sărbători.

14 februarie – dacă dragoste nu e, nimic nu e…

Toate minunile se vor întîmpla de 14 februarie, cînd Cupidon va coborî pe pămînt luînd chipul dragostei. Pe lîngă activităţile enumerate mai sus, începînd cu ora 18:00, saxofonistul Igor Coşulean şi interpreta Inga Frunză vor topi inimile îndrăgostiţilor cu cîntece de dragoste. Iar la concertul Taniei Cerga şi Alex Calancea Band se vor îndrăgosti şi cei care încă nu şi-au găsit jumătatea.

Momentul culminant al serii, însă, vă fi extragerea premiului mare – un weekend la Paris!
Pînă pe 14 februarie, pentru cumpărături în sumă de minim 200 lei poţi primi un cupon de participare la tombola “Dragostea începe la Shopping MallDova”. Nu rata şansa de a vedea Parisul cu ochii tăi!

13 Februarie:
18:30-20:30– Instrumentalişti
17:00-20:00– Caricaturişti
17:00-19:00– Acordeonist
19:00-21:00– Statui vii

De Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, este preconizat un program special:
16:00-19:00 – Caricaturişti
16:00-18:00 – Acordeonist
16:00-18:00 – Statui vii

18:00 – Saxofonist
19:00 – Concert Tatiana Cerga şi Alex Calancea Band
20:00 – Extragere călătorie la Paris
20:00 – Instrumentalişti

20:30 – Dj Flavy 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *