Actualitate

Drama ca la Shakespeare, in stil calarasean

Ruslan Melenti, un tanar din Peticeni, Calarasi, a fost inmormantat, miercuri, el urmand sa implineasca in aceasta zi varsta de 22 de ani. Se pare ca tanarul a devenit victima unei istorii de dragoste cu final dramatic.

Cu catva timp in urma, dupa o cearta cu prietena sa pe care o iubea foarte mult, dar care nu-i impartasea sentimentele, tanarul deznadajduit i-ar fi declarat fetei ca va trebui sa vina intr-o anumita padure la o anumita data cu o lumanare intru pomenirea sufletului lui.

Fata a considerat o gluma afirmatia pretendentului la inima ei, care pana la urma s-a dovedit a fi reala. Tanarul a fost dat disparut de acasa din ziua in care ii facuse fetei respectiva declaratie.
La cateva saptamani de la disparitie, un barbat umbland prin padure a dat din intamplare peste cadavrul tanarului aflat intr-un avansat stadiu de descompunere.

Reprezentantii organelor de drept din raionul Calarasi sunt rezervati in concluzii referitor la cauzele mortii tanarului, ele urmand sa fie date de expertii din domeniu. Ei presupun ca totusi este vorba despre un caz de suicid. (DECA-press)

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *