Tendințe

Dressingul, visul oricărei femei

Tot ea ne-a „vândut” ideea unei camere pentru hainele tale. Să nu uităm că cea mai frumoasă declaraţie de dragoste făcută de Mr. Big a fost un dressing enorm. Dacă îţi doreşti şi tu o astfel de cameră, ţine cont de câteva recomandări.

În general, dressingul este un spaţiu ataşat dormitorului. Este de preferat ca din baie să nu ieşi în dressing, şi ulterior în altă cameră, deoarece toată umezeala din baie se va transmite în dressing, ceea ce va duce ulterior la mucegai şi îmbâcsirea hainelor.

Avantajul de a avea o cameră specială pentru hainele tale este că vei avea spaţiul necesar pentru a le aşeza frumos pe umeraşe fără să se şifoneze, vei putea să-ţi creezi sertare pentru diferite articole (şosete, curele etc.), vei putea beneficia de o zonă strict cu poşete, alta doar cu pantofi şi acestea, la rândul lor, vor putea fi grupate pe alte categorii.

Dacă spaţiul îţi permite, poţi adăuga în dressing o zonă pentru machiaj (cu măsuţă, scaun, lămpi cu lumină albă şi spaţii de depozitare), zona pentru bijuterii, un taburet pe care să te aşezi când te îmbraci/încalţi şi o oglindă mare în care să te vezi în întregime.

Dacă ai o cameră pe care doreşti să o transformi în dressing, îţi recomand să consulţi un specialist, deoarece aceste depozitări pot fi puţin mai complicate decât poliţele sau dulapurile obişnuite, şi, de asemenea, va trebui să asiguri coerenţă între module diferite. Sau, îi poţi face o aluzie iubitului tău privind cadoul de ziua ta sau de Anul Nou.

S.U.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *