Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la 20 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Actualitate 10 Septembrie 2018, ora 09:47

„Drugul” lui Dodon bagă R. Moldova în „LUMEA RUSĂ”

Marime Font

Foto: În beci

Deputatul rus Oleg Poholkov, cel care a participat la un chef de anul trecut la Reședința prezidențială de la Condrița, este convins că accidentul cu implicarea șefului statului, Igor Dodon, nu ar fi întâmplător și este parte a „unui război hibrid împotriva lumii ruse”.

Acesta spune că în ultima perioada au fost prea multe întâmplări cu implicarea unor politicieni proruși.

„Cortegiul prietenului meu Igor Dodon a fost implicat într-un accident grav. Sunt sigur că e vorba de o tentativă de omor. Camionul a ieșit pe contrasens și a lovit mașina președintelui, care s-a răsturnat de câteva ori. Putem spune că a fost o întâmplare, dar prea multe coincidențe s-au produs pentru lumea rusă în ultimele două săptămâni”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.Deputatul rus amintește de atentatul împotriva liderului separatist din Donbas, Alexandr Zaharcenko, dar și de accidentul rutier în care a decedat prim-ministrul Abhaziei.

„A fost ucis Zaharcenko, iar alaltăieri a murit într-un accident premierul Abhaziei, Ghenadi Gagulia. Mașina a ieșit, la fel, pe contrasens. Am impresia că împotriva noastră se poartă un război hibrid și cineva a ridicat miza”, a adăugat acesta, fără a spune cine ar fi interesat de un asemenea scenariu halucinant.

Menționăm că și unii reprezentanți ai PSRM au avansat ipoteza că, prin accidentul de ieri, s-a încercat uciderea lui Igor Dodon. Deocamdată, organele de drept nu au venit cu o reacție la aceste declarații.

Pe de altă parte, colegii șoferului autodubiței de la „Avicola Floreni” vorbesc despre „un accident stupid”, după ce microbuzul din fața mașinii lui a frânat brusc, speriat de cortegiul prezidențial, iar primul a derapat de pe carosabilul umed.

Sursa: ziarulnational.md
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul