Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 09:34
Abonamente
 
 
 

Moldova 17 Aprilie 2016, ora 12:36

Echipa Universităţii de Educaţie Fizică, perdantă în lupta pentru locul campioanei la baschet

Marime Font

După ce a câştigat primele două partide, USEFS a fost învinsă în meciul trei de campioana în exerciţiu, UTM-Femina, transmite publika.md.

USEFS a dominat de la început, iar la pauza mare conducea cu 30-23. În sfertul al treilea, elevele lui Alexandru Şestopal şi-au păstrat avansul de şapte puncte.

UTM-Femina a avut o revenire de senzaţie în ultimul sfert şi s-a impus la final cu scorul de 63-58.Jucătoarea meciului a fost Marina Gapeeva, care a reuşit mai multe aruncări spectaculoase și a înscris mai mult de jumătate din punctele echipei, 33: "Am jucat aşa cum ştim mai bine. Am emoţii foarte mari acum. Ne-am mobilizat şi totul a început să meargă bine. Colegele pasau celui care aruncă mai bine şi am reuşit să învingem."

"În acest meci am jucat aşa cum ştim mai bine şi din acest motiv am obţinut victoria", a spus antrenoarea UTM, Olga Verghizova.

"Motivul principal este că nu am ascultat până la urmă indicaţiile antrenorului. Au fost unele momente bune în care se vedea că putem juca ceva. În mare parte putem spune că eram obosite, nu ne-au ajuns puteri până la urmă", a spus jucătoarea de la Femina, Anastasia Lavric.

După această partidă, jucată la Complexul Sportiv al Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport, USEFS conduce în seria finală cu 2-1 şi mai are nevoie de o victorie pentru a deveni campioana Moldovei la baschet feminin.

Meciul al patrulea al finalei va avea loc la mijlocul săptămânii viitoare.

Sursa: publika.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md