Moldova

Echipa Universităţii de Educaţie Fizică, perdantă în lupta pentru locul campioanei la baschet

USEFS a dominat de la început, iar la pauza mare conducea cu 30-23. În sfertul al treilea, elevele lui Alexandru Şestopal şi-au păstrat avansul de şapte puncte.

UTM-Femina a avut o revenire de senzaţie în ultimul sfert şi s-a impus la final cu scorul de 63-58.

Jucătoarea meciului a fost Marina Gapeeva, care a reuşit mai multe aruncări spectaculoase și a înscris mai mult de jumătate din punctele echipei, 33: "Am jucat aşa cum ştim mai bine. Am emoţii foarte mari acum. Ne-am mobilizat şi totul a început să meargă bine. Colegele pasau celui care aruncă mai bine şi am reuşit să învingem."

"În acest meci am jucat aşa cum ştim mai bine şi din acest motiv am obţinut victoria", a spus antrenoarea UTM, Olga Verghizova.

"Motivul principal este că nu am ascultat până la urmă indicaţiile antrenorului. Au fost unele momente bune în care se vedea că putem juca ceva. În mare parte putem spune că eram obosite, nu ne-au ajuns puteri până la urmă", a spus jucătoarea de la Femina, Anastasia Lavric.

După această partidă, jucată la Complexul Sportiv al Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport, USEFS conduce în seria finală cu 2-1 şi mai are nevoie de o victorie pentru a deveni campioana Moldovei la baschet feminin.

Meciul al patrulea al finalei va avea loc la mijlocul săptămânii viitoare.

Sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *