Actualitate

Editorialist: Andrei Năstase, „vacă sacra” a politicii moldoveneşti. Eşti linşat public dacă îndrăzneşti să-l critici

„Ești linșat pe rețelele sociale, unii colegi sau cunoscuți cu care erai în relații cordiale încetează să te observe sau, în cel mai bun caz, te tratează cu răceală când îi întâlnești în stradă sau la evenimentele publice. Cum să-l critici, cum să ai dubii față de „salvatorul” nostru Andrei Năstase? El e ultima noastră șansă de a ne „întoarce țara înapoi” și a elibera instituțiile capturate! Reacția unor simpatizanți PAS-PPDA la articolele din presă ne dă senzația că ne întoarcem înapoi și o luăm de la capăt, cu un alt Roșca”, scrie Nicolae Negru.

Autorul se referă şi la lansarea în campania electorală a PAS şi PPDA, eveniment produs sâmbăta trecută. În opinia lui Negru, reuniunea a fost una modestă şi fără efort de imaginaţie. Nici prestaţia liderilor acestor formaţiuni nu a impresionat, consideră editorialistul citat.

„Din păcate, nu au impresionat, cu una sau două excepții, nici discursurile, nici ideile și mesajele care au fost lansate în spațiul public. Idei noi au răsunat cam puține, a predominat retorica uzată, pe care o auzim de peste trei ani, inclusiv cea cu „țara înapoi”. Organizatorii manifestației par să se fi gândit mai mult la propriii simpatizanți și adepți și mai puțin la alegătorii indeciși, care încă nu au hotărât cu cine vor vota și dacă în general vor merge la alegeri”, conchide Nicolae Negru. 

Sursa: ziarulnational.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *