Actualitate

Efectele uimitoare ale curei de 7 zile cu grapefruit!

Inainte de a incerca aceasta dieta cu grapefruit, trebuie sa va asigurati ca sunteti sanatosi si ca nu luati nici un medicament. Daca aceasta conditie este indeplinita timp de 7 zile, atunci puteti slabi 5 kg.

In fiecare dimineata, in timpul acestor sapte zile mancati grapefruit sau suc de grapefruit proaspat stors. Aceasta este o cerinta generala pentru toata saptamana.

Ziua 1

Mancati cate 1 grapefruit la micul dejun, pranz, cina si, de asemenea, puteti sa adaugati iaurt degresat in cantitati nelimitate. Iaurtul ofera organismului multe proteine benefice si imbunatateste microflora stomacului si intestinelor, care previne ulcerul, gastrita si alte boli digestive. Ar trebui sa beti apa in cantitati mari.

Ziua 2

Mancati un grapefruit la mic dejun, pranz, cina si multe fructe, struguri si banane. De asemenea, continuati sa beti multa apa.

Ziua 3

De dimineata mancati grapefruit, apoi toata ziua mancati numai salate cu ulei de masline si otet. De asemenea, sunt permise toate legumele proaspete. Nu uitati sa beti multa apa.

Ziua 4

La micul dejun mancati grapefruit, la pranz 250-300g carne de pui fiarta (preferabil alba) si o salata la alegerea dumneavoastra. Pentru cina, mancati iar o salata – tipul si cantitatea care va place. De-a lungul zilei, beti apa.

Ziua 5

La micul dejun mancati 1 grapefruit, la pranz beti multa apa.

Ziua 6

De dimineata mancati 1 grapefruit, la pranz peste la gratar si o salata, iar la cina, din nou mancati doar o salata.

Ziua 7

La micul dejun din nou mancati 1 grapefruit. Pentru masa de pranz si cina, mancati doua oua fierte cu salata verde, asezonata cu un pic de ulei de masline si otet de mere.

Cand va veni a opta zi, veti vedea ca ati slabit 5 kilograme. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *