Astăzi 22 Septembrie 2018, Sâmbătă - Ultima actualizare la 21 Septembrie 2018
Abonamente

Vedete 11 Aprilie 2010, ora 12:45

Elizabeth Taylor se mărită a noua oară

Marime Font

 
 
 

 Elizabeth Taylor este pe cale să se căsătoreacsă a noua oară, potrivit presei americane de vineri.

 Portaluri americane de showbiz şi bîrfe, consultate de publicaţia britanică Daily Mail, vehiculează ştirea că legendara actriţă, în vârstă de 78 de ani, s-a logodit cu impresarul Jason Winters, de 49 de ani.

O sursă a delcarat pentru Us Magazine că Taylor şi Winters, care lucrează pentru Agenţia Sterling Winters Management, sunt împreună de aproape trei ani. "Nu e un secret că sunt împreună şi că se iubesc, aşa că nu ar fi o surpriză dacă s-au logodit."Taylor a vorbit despre Winters cu faimoasa jurnalistă de monden Liz Smith spunând despre el: "Este unul dintre cei mai minunaţi bărbaţi pe care i-am cunoscut vreodată, de aceea îl iubesc."

Access Hollywood afirmă că au contactat un purtător de cuvânt al actriţei, care a spus: "În general nu răspundem întrebărilor referitoare la statutul său relaţional, dar e binecunoscut şi documentat faptul că cei doi sunt împreună de ceva timp. Ne dăm silinţa să nu facem comentarii suplimentare."

Al optulea soţ al actriţei a fost Larry Fortensky, constructor, cu care s-a măritat la Ferma Neverland a lui Michael Jackson în 1991 şi de care a divorţat cinci ani mai târziu.

Dar cel mai faimos soţ al deţinătoarei Oscarului a fost actorul Richard Burton, cu care a fost căsătorită de două ori şi au înfiat o fetiţă.

Primul soţ al actriţei cu ochi violeţi a fost Conrad 'Nicky' Hilton, fiul fondatorului lanţului hotelier care îi poartă numele, fratele tatălui celor două surori Paris şi Nicky Hilton. Mariajul nu a durat decât un an, după care Taylor s-a căsătorit cu actorul Michael Wilding, cu care a avut doi fii, Michael şi Christopher.

Au urmat încă doi soţi, Michael Todd, căruia i-a născut o fată, Liz, şi Eddie Fisher, care a trecut printr-un divorţ zgomotos cu Debbie Reynolds pentru a fi liber să se însoare cu Liz.

Nu doar numeroasele mariaje ale actriţei au stârnit curiozitatea publicului de-a lungul anilor, ci şi ştirile despre sănătatea sa. Are dureri atroce la ceafă din cauza scoliozei şi viaţa i-a fost în pericol cînd a fost operată pe creier din cauza unui hemotom. În plus, moartea prietenului său Michael Jackson a îndurerat-o profund.

Sursa: Romanialibera.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul