Astăzi 22 Februarie 2018, Joi - Ultima actualizare la 21 Februarie 2018
Abonamente

Actualitate 5 Octombrie 2017, ora 07:56

Era considerată „rățușca cea urâtă” a școlii și toți colegii râdeau de ea. Cum s-a răzbunat tânăra 8 ani mai târziu

Marime Font

Louisa Manning a fost acea fată din școală de care toată lumea râdea, iar de admiratori nici nu poate fi vorba. Ani de zile, tânăra a suferit din cauza cauza colegilor săi din școala general și liceu, care o numeau „balena” sau „grăsana”.

Acum, însă, Louisa a avut șansa să se răzbune pe cei care făceau glume pe seama ei, iar metoda prin care a ales să facă acest lucru a făcut înconjurul lumii.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a ajuns studentă la Oxford și a fost aleasă Miss, fiind considerată cea mai frumoasă studentă din generația ei. Toți colegii de facultate îi făceau curte, l-ar fi putut alege pe oricare dintre ei, dar ea a vrut să se răzbune și a ales un fost coleg din școala generală, care nu o mai recunoștea.Louisa i-a acceptat invitația la o cină romantică, iar el se simțea în al noulea cer. Dar în seara cea mare, tânăra s-a dus cu câteva minute mai înainte la restaurantul unde cei doi urmau să se întâlnească și l-a rugat pe unul dintre chelneri să îi înmâneze băiatului un plic atunci când va ajunge.În interior, Louisa a pus o fotografie cu ea din urmă cu opt ani alături de următoarea scrisoare:

„Mai ții minte când eram grasă și râdeai de mine, nu? Eu nu am uitat! Mi-am petrecut trei ani din viață mâncând doar un măr pe zi din vina ta. Mai ții minte cum timp de trei ani m-ai poreclit „bestia”? Nu, probabil că nu își amintești, din moment ce opt ani mai târziu m-ai găsit suficient de atrăgătoare încât să mă inviți în oraș. Așa că m-am gândit să îți amintesc eu de toate aceste lucruri. Data viitoare când te mai gândești la mine, să îți amintești că fata din poza asta e cea care te-a lăsat baltă în seara aceasta”, i-a scris ea.Louisa Manning a publicat scrisoarea pe contul său personal de Facebook, cu mențiunea că tânărul i-a scris un mesaj pe rețeaua de socializare în care i-a cerut scuze și i-a urat toate cele bune în viață, menționând că nu mai este același om care era în urmă cu opt ani, când făcea glume pe seama ei. 


unica.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Februarie 2018, ora: 08:45

Omul pentru om e lup

Omul pentru om e lup Din editia print

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2018, ora: 08:38

Cum a căutat un preot dreptate la Stalin

Cum a căutat un preot dreptate la Stalin Din editia print

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 21 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Chișinău – o cauză pierdută

Ori de câte ori călătoresc undeva nu mă pot abține să nu compar situația altora cu cea de la noi. Mai ales acum că am călătorit în Ucraina, la Odesa. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Inițiere în dialog

Îmi amintesc deseori de profesorul meu de Noul Testament din primii ani de facultate. El ne cerea insistent să nu intrăm în polemici. Nici într-un caz cu cei care vor să ne demonstreze că ei au dreptate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Constantin Tănase

De ce Roșca atacă intelectualitatea

Scrisoare către învățătorii și profesorii din școli, licee, colegii și universități 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Dan Nicu

Comratul „la datorie” din nou împotriva unioniştilor

Găgăuzii ar trebui informați despre beneficiile unirii în limba lor și în cea rusă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul