Actualitate

Eu sunt Unionist, un om normal!

Cei care cred că Republica Moldova trebuie să se unească la un moment dat cu România sunt văzuți ca niște visători naivi, chiar sectanți. Explicabil pe undeva. Când spuneți unioniști cine vă vine în minte? Roșca, Ghimpu… Primul s-a culcat sub comuniști, avea barbă și era un zurbagiu care nu și-a depășit condiția de urcător în copaci. Al doilea încă nu-și depășește condiția de unchi și pragul de 14 la sută.

Dar, dragii mei, unioniștii nu sunt doar cei care se bat cu pumnul în piept că vor Unire. Unioniștii sunt oameni normali, ca mine, ca tine, ca mulți alții care sunt la locul lor, cu familie, cu afaceri, cu locuri de muncă. Eu sunt Unionist. Și sunt un om absolut normal. Nu scriu pe pereți Basarabia este România, nu îi înjur pe cei care cred altfel. Discut civilizat și normal cu toți cei care vor să păstreze statul creat artificial – Republica Moldova. Cum vă ziceam, ca mine sunt mulți.

Poate că sunt un pic mai vocal pe facebook și pe blog. Dar, după cum puteți vedea din ceea ce scriu, nu vorbesc numai despre asta, exclusiv despre asta. Cunosc avocați originari din Republica Moldova, muncesc în România și cred că țara trebuie să fie una. Cunosc medici din Chișinău care muncesc în România și care vor să dispară granița de pe Prut. Știu oameni de afaceri din Moldova care fac milioane în România și care și-ar dori ca Patria să se reunească. Ei sunt mulți, foarte mulți. Ei sunt oameni normali. Nu trebuie să ne considerați o sectă aparte. Și, să vă mai spun ceva, numărul nostru, al unioniștilor, crește pe măsură ce statul Moldova se dezintegrează. Miliardul furat, sistemul de Carte Verde distrus, bănci din care s-au scos bani cu sacii, drumuri sparte. Toate acestea îi fac pe tot mai mulți moldoveni Unioniști. Partidul Unioniștilor este din ce în ce mai mare, domnule Boțan. Intrați în Partidul Unioniștilor!

sursa: cojocari.ro/ Vitalie Cojocari

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *