Actualitate

EXCLUSIV /// HOROSCOP POLITIC /// Astrele RECOMANDĂ R. Moldova să se FEREASCĂ de Rusia

De aceea depinde de fiecare partener extern în parte dacă transformă aceste însușiri în elemente pozitive sau negative. Fecioara este practică, realistă și tolerantă, iar Republica Moldova ca o adevărată reprezentată a acestei zodii nu iese niciodată in evidență, fiind extrem de discretă, modestă si pragmatică.

De regulă, îi place să fie pusă mereu în priză, și nu suportă inactivitatea. De asemenea, și lucrul făcut de mantuială îi este extrem de dezagreabil, însă de multe ori anume așa sunt luate deciziile în acest stat. Fecioara este semn de pământ, simbol al fertilității, fapt confirmat de solurile din zonă.

Republica Moldova și România – Fecioară și Săgetător

Fecioara şi Săgetător o combinație aproape ideală. Fecioara este Pământ, Săgetătorul este Foc. Iar din această combinaţie ies cele mai frumoase vase de lut, dar la foc mic, în timp și cu efort din partea amebelor părți. Fecioara este rezervată, timidă şi introvertită. Săgetătorul este exact opusul Fecioarei de aceea o completează și are tendința să o apere și să o susțină mereu.

Principiul Săgetătorului este libertatea, iar al Fecioarei este stabilitatea. De aceea România contribuie la stabilitatea Republicii Moldova, respecându-i în același timp și libertate, spre deosebire de inamicii care au cotropit-o secole la rând.

În concluzie, relaţia dintre cei doi nativi este fructuoasă atâta timp cât efortul vine din ambele părți. Și cum Săgetătorul e optimistul horoscopului și întruchipează spiritul liber, lângă el, Fecioara se poate simți în siguranță.

Republica Moldova și Uniunea Europeană – Fecioară și Taur

Fecioara şi Taur. Partenerii ideali care pot avea o colaborare serioasă şi stabilă. De ce? Pentru că amândoi au aceleaşi idealuri şi pasiuni. Pragmatici, cu picioarele pe Pământ, fără gusturi de experimente. Amândoi își doresc un viitor sigur și stabil . Au chiar și o pasiune comună cea de a face și economisi bani. Aşa că, dacă Republica Moldova își va continua parcursul european va avea doar de câștiga

Raţionalismul Fecioarei se potriveşte bine cu insistenţă adesea acerbă, deşi blânda, a Taurului. Pe deasupra, Taurul este conştiincios, muncitor şi va fi mereu de acord cu Fecioara în privinţa chestiilor practice. Nu se supără când Fecioara îl critică, fiindcă este un bun analist. Dar e cam impulsiv şi adesea vede roşu în faţă ochilor.
Comoditatea amândurora este destul de mare și reprezintă unul din lucrurile care îi unesc. Pe scurt? Taurul e proiectat special că să-i fie partenerul Fecioarei, așa că ar fi bine să nu-l piardă.

Republica Moldova și Federația Rusă – Fecioară și Gemeni

Fecioara şi Gemeni, Pământ şi Aer căruia nu-i tace gură. Cu mult, mult calm din partea Fecioarei, Gemenii pot deveni suportabili. Dar cam atât. Din punctul de vedere al Geamănului, Fecioara este prea înceată. În timp ce Fecioara consideră că Geamănul sare calul cam des, e prea zvăpăiat, încât uneori îi vine să-i mai dea câte un calmant. Deseori Geamănul este iresponsabil.

Incitantă la început, colaborarea acestor nativi se va împiedica destul de curând de viziunile lor asupra vieții care sunt atât de diferite. Fecioară vrea libertate, iar Gemenii sunt extrem de posesivi. Ceea ce s-a demonstrat de-a lungul timpului în relațiile dintre Republica Moldova și Rusia.

Neseriozitate şi superficialitate Gemenilor calcă pe nervi Fecioara, care are nevoie de stabilitate, de profunzime şi de seriozitate. Așa că aceasta ar trebui să fugă cât mai departe de Gemeni.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *