Expertul de casă al alianței Voronin-Roșca este îngrijorat de soarta ACUM

publicat în Actualitate pe 13 August 2019, 08:30

„Există dorința de a scinda Blocul ACUM”. Afirmația a fost făcută de „expertul” Vladimir Socor, susținător fanatic al alianței monstruoase Voronin-Roșca pentru Radio Europa Liberă.

Vladimir Socor spune că această dorință se manifestă prin numeroasele articole apărute în mass media.

„Există această dorință. Ea s-a manifestat în ultimele câteva zile printr-o avalanșă de articole pe website-urile care îl sprijineau odinioară pe Plahotniuc și care acum propagă același mesaj, potrivit căruia liderii coaliției – Maia Sandu, Andrei Năstase – și majoritatea Blocului ACUM nu ar fi suficient de români-patrioți, nu ar fi suficient de unioniști, nu ar fi suficient de anti-ruși în declarațiile lor din arena politică. Cred că această avalanșă de articole are același scop pe care l-a avut și pe vremea lui Plahotniuc – scopul de a scinda Blocul ACUM, de a scoate voturi unioniste din electoratul Blocului ACUM”, a spus Vladimir Socor.

Unul din website-urile care a criticat vehement blocul ACUM și a primit finanțare de la București este cotidianul.md, deținut de omul de afaceri Alexandru Machedon.

Pe vremea monstruasei alianțe PPCD-PCRM Vladimir Socor a susținut vocal ideea lui Vladimir Voronin că limba vorbită în Republica Moldova este moldovenească.
 

Tatăl lui Vladimir, Matei Socor a fost un membru important al Partidului Comunist Român, fiind chiar președinte al Comitetului de Radiodifuziune și președinte al Uniunii Compozitorilor din România Comunistă (1949-1954). A fost și deputat în Marea Adunare Națională în sesiunea 1952 - 1957. Matei Socor a realizat mai multe opere comuniste cum ar fi: Steagul Partidului, Să fii partidului oștean și alte lucrări inspirate din tematica propagandei socialiste.