Economie

Expoziţia „Fabricat în Moldova” continuă cu noi evenimente

Tematicile abordate în cadrul dialogului se vor referi la oportunităţile create de DCFTA, procedurile de vămuire a mărfurilor, activitatea Comitetului pentru Facilitarea Comerțului, bunele practici în activitatea de import-export, precum și la activitatea rețelei Enterprise Europe Network în Republica Moldova.

Participanții vor avea posibilitatea să stabilească noi legături comerciale, deoarece evenimentul va constitui și o platformă pentru consolidarea încrederii între comunitățile de afaceri de pe ambele maluri ale râului Nistru.

Și-au confirmat participarea la conferinţă șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, ambasadoarea Italiei în Republica Moldova Valeria Biagiotti, precum şi reprezentanţii autorităţilor publice implicate în procesul de facilitare şi promovare a comerţului.

Evenimentul este organizată de Camera de Comerț și Industrie Moldo-Italiană, în parteneriat cu Camera de Comerț de pe malul stâng al Nistrului și Centrul pentru Dezvoltare Socio-Economică și Susținere a Antreprenoriatului Inovațional.

Evenimentul se va desfăşura sub patronajul Ambasadei Italiei la Chișinău şi cu susținut financiar al Uniuni Europene prin intermediul programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” implementat de PNUD.

Sursă: trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *