Actualitate

Faci cumpărături dintr-o mişcare cu cardurile VISA de la Mobiasbancă

Noua gamă de carduri VISA de debit şi de credit oferă acces la contul curent în lei sau dolari, deschis la Mobiasbancă şi posibilitatea de a plăti contactless, în ţară şi în străinătate, la terminalele cu sigla VISA payWave sau simbolul . Această tehnologie permite efectuarea în mod rapid, fără introducerea codului PIN, a plăţilor de mică valoare, prin simpla apropiere a cardului de un terminal prevăzut cu tehnologia contactless. În plus, cardurile VISA de la Mobiasbancă sunt integrate în programul de securitate Verified by Visa, asigurând protecţie înaltă pentru tranzacţiile efectuate pe Internet. Cardurile contactless sunt emise la aceleaşi costuri ca cele standard şi zero comision pentru plăţile la comercianţi.

“Cardul VISA contactless ne ajută să achităm mai repede şi în deplină siguranţă o cafea, prânzul sau orice altă cumpărătură şi ne simplifică foarte mult viaţa. Este un card comod care poate fi utilizat în multe unităţi comerciale din ţară şi de peste hotare. În prezent, în Republica Moldova există circa 14 000 terminale POS, dintre care peste 6000 suportă plăţi contactless”, menţionează Filip Kotora, directorul comercial al Băncii.

Mobiasbancă este singura bancă care oferă facilitatea contactless pentru toată gama de carduri VISA: carduri de debit pentru persoane fizice VISA Electron, VISA Classic, VISA Gold şi cardul de credit VISA Classic, precum şi cardul de debit VISA Business destinat entităţilor juridice.

Lansarea cardurilor VISA la Mobiasbancă aduce şi beneficii economice pentru clienţii săi prin programul de cashback, care presupune returnarea direct în cont în luna următoare a unei părţi din suma achitată cu cardul pentru cumpărăturile la comercianţii din ţară. Detalii despre condiţiile campaniei sunt prezentate pe pagina web www.mobiasbanca.md.

Aplicarea pentru un card VISA de la Mobiasbancă în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2016 oferă un extra-avantaj – reducere de 50% la comisionul de deservire anuală a cardului.

Persoanele juridice, la fel, vor beneficia de oferta de lansare cu preţuri speciale: mai multe carduri VISA Business contractate – reduceri mai mari la comisionul de deservire anuală a cardurilor. Suplimentar, vor beneficia GRATIS de serviciul de deservire la distanţă MobiasSMS.

Totodată, cardurile VISA îşi menţin toate funcţionalităţile curente pentru administrarea eficientă a banilor din cont, programarea plăţilor, automatizarea achitărilor facturilor prin serviciul eFactura, setarea SMS-alerte şi ataşarea serviciului eMobias.md Internet Banking pentru gestionarea contului la distanţă.

În prezent, BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. este o bancă universală de top, care operează prin 54 de unităţi, 127 bancomate şi deserveşte circa 120 000 clienţi activi – persoane fizice, juridice şi antreprenori. Conform rezultatelor semestrului I 2016, este a 3-a bancă în ce priveşte profitul realizat, banca Nr. 1 în termeni de transparenţă şi unica bancă cu acces la fonduri internaţionale pentru creditarea clienţilor săi în condiţii avantajoase.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *