Ultima oră

Familie de români, atacată în Marea Britanie. I-au bătut şi le-au incendiat apartamentul. “Plecaţi la voi în ţară!”

Proprietarul clădirii, Norbert Mazik, a declarat mai mulţi indivizi au lansat o rachetă de artificii spre apartamentul deţinut de familia de români.

"Au pus o rachetă de artificii prin cutia de scrisori, i-au dat foc, apoi au lansat-o spre apartamentul românilor. Din fericire, chiriaşii au reușit să stingă focul", a declarat Mazik, revoltat de faptul că poliţiei din zonă pare să nu-i pese de acest atac.

Mai ales că nu este primul. Înaintea atacului cu rachetă, tinerii britanici le-au spart ferestrelor românilor, care locuiesc în clădire de aproape un an.

"Au sărit pe Ion, care este tatăl familiei, l-au bătut și au spart mai multe ferestre. Ei spun că nu există niciun motiv pentru aceste atacuri care îi vizează. Când merg la magazin, tinerii le strigă să se întoarcă în România", a mai spus Norbert Mazik.

Potrivit acestuia, atacurile durează de câteva săptămâni.

"Am fost sunați miercuri, 7 noiembrie, la ora 7.45, la o adresă de pe Strada Samuel, Preston. S-a raportat un foc de artificii care a provocat un incendiu. Flăcările au fost stinse rapid și nu au fost raportate leziuni", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Lancashire.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *