Politică

Fara Voronin si aerul e mai curat

„R. Moldova fara Voronin”. De ieri, Vladimir Voronin nu se mai afla in functia de sef al statului. Am mers pe cateva strazi din capitala ca sa vedem care este si starea de spirit a cetatenilor. I-am intrebat cum se simt in aceasta zi si daca cineva ii duce lipsa… celui plecat.

Teodor, student UTM
El a creat tare multe posibilitati pentru dansul si pentru toti din clanul lui si a vandut multe intreprinderi ale statului. Putine firme sunt cu capital moldovenesc si nu exista posibilitate sa se dezvolte economia tarii mai bine. De aceea, suntem bucurosi ca, de azi, tara nu mai este condusa de el.

Sergiu, muncitor
Nu-i simt nici lipsa, nici prezenta. Nu conteaza cine e la guvernare, important e ca cetatenii sa se simta bine. Si ca statul sa lucreze.

Parfeneva, de pe strada Vlaicu Parcalab
Nu-i mai ducem lipsa chiar deloc, nici a lui, nici a celor care au fost in trecut. Mi-a placut numai atunci cand a spus ca o sa fie paine, pe timp de seceta, dar in rest, nimic.

Nicolae, fotograf in Gradina Publica
Parerea mea este ca, omul acesta putem spune ca a facut si lucruri bune, nu chiar numai rau. Speram ca viitorii presedinti sa faca mai mult bine. Noi avem nevoie de schimbari, spre binele societatii.

Mihai, student UTM
Suntem bucurosi tare. Nu-i ducem lipsa. Aerul parca e mai curatel si mirosul mai bun.

Tatiana
Nu-i bine. Va spun sincer ca-i simt lipsa. A facut lucruri si bune, si rele, dar era bine. Undeva a ridicat pensia, in scoli a facut reparatie, a mai dat ajutor la oameni. Lucruri mai putin bune… parca n-am atras atentia.

Ecaterina, studenta
Nu-i simt lipsa. Imi este indiferent.

Natalia, vanzatoare (nu a dorit sa fie fotografiata)
E ceva normal ca el sa nu mai fie la conducere, era de asteptat. Nu-i vorba daca-i duc lipsa sau nu, dar tara trebuie sa aiba un conducator.

Domnul Vasile
Nu-i duc dorul, fiindca e de ajuns cat a condus tara si si-a facut de cap, mai ales in ultima vreme. Speram ca lucrurile se vor limpezi in curand.

 

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *