Actualitate

Farmacia Familiei, partener drag al proiectului „Bunicii Grijulii”

VICA ANTON, vicepreședinta AO „Bunicii Grijulii”: „Suntem extrem de bucuroși că Farmacia Familiei, partener drag al Asociației Obștești „Bunicii Grijulii”, susține peste cei 1500 de bunici voluntari din întreaga Republica Moldova. Datorită partenerului nostru, bunicii grijulii beneficiază de carduri de reducere la medicamente, la optica, dar și își pot procura pachete sociale la un preț redus”.

Ofertele generoase, prețurile sociale la seturi igienice, cardurile de reducere, serviciile de testare gratuită a vederii și a tensiunii arteriale în toate filialele din țară și alte facilități reprezintă o campanie de motivare prin care Farmacia Familiei a încercat să stimuleze bunicii să facă parte din proiect.

VICA ANTON, vicepreședinta AO „Bunicii Grijulii”: „Ne mândrim, pentru că dacă în luna aprilie am avut în jur de 800 de bunici, astăzi, noi avem peste 1.500 de bunici voluntari. Le suntem extrem de recunoscători „Farmaciei Familiei” pentru gestul nobil, dar și pentru faptul că se implică plenar în dezvoltarea proiectului „Bunicii Grijulii”, care are menirea de a proteja copilașii noștri în traficul rutier”.

Acesta nu este singurul proiect prin care Farmacia Familiei dă dovadă de grija pentru societatea în care activează. Compania farmaceutică manifestă spirit civic și implicare cu mult suflet, fiind ghidată de motto-ul: Să trăim frumos și să lăsăm exemple bune!

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *