Sport

FC Rapid a fost exclusă din Divizia Naţională

Echipa lui Victor Ostap trebuia să joace duminică, 9 martie, cu Zimbru. Conform regulamentului FMF, echipa care nu se prezintă la două meciuri este retrogradată în Divizia B, scrie IPN.

Patronul Victor Ostap a încercat în ultima vreme să vândă Rapidul, însă nu i-a reuşit acest lucru. În iarnă toţi jucătorii şi-au reziliat contractele cu Rapid şi s-au transferat la alte echipe.

Tot duminică au fost programate alte două partide ale etapei a 21-a. Milsami a învins-o pe Academia, cu 3-0, iar FC Tiraspol a dispus de Olimpia, scor 1-0. Sâmbătă, Veris n-a reuşit decât un 1-1 cu Costuleni, iar acest egal i-a fost fatal antrenorului Igor Dobrovolski. El a fost demis de conducerea lui Veris, care nu concepe ratarea în cupele europene.

În alte meciuri, Sheriff a câştigat fără probleme în faţa lui Dinamo-Auto, scor 6-0, în timp ce Dacia a dispus de Speranţa, cu 1-0. În clasament, Sheriff este lider autoritar, cu 56 de puncte, cu 11 mai mult ca FC Tiraspol. Dacia încheie podiumul, cu 39 de puncte, la fel ca Veris.

SURSA: IPN.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *