Sport

FC Timisoara a alungat dulaii din Cupa Romniei

In aceasta saptamana urmeaza a fi stabilite echipele care vor avea onoarea sa dispute finala Cupei Romaniei la fotbal.
In primul meci semifinal, disputat marti, formatia FC Timisoara s-a calificat in finala turneului, dupa ce a invins la Cluj-Napoca, cu scorul de 4-1 (la pauza 1-0), echipa Dinamo Bucuresti, ai carei jucatori sunt numiti „cainii rosii”.

Banatenii au deschis tabela in minutul 25, cand atacantul Gigel Bucur a plecat de la limita ofsaidului, a intrat in careu, l-a intors pe Moti si a sutat in bara, iar balonul a ricosat pana la Magera, care a reluat sec in plasa, de la aproximativ 11 metri. Scorul de 1-0 in favoarea timisorenilor s-a pastrat pana in minutul 61, cand Latovlevici a centrat in mijlocul careului si Abiodun a reluat cu stangul in plasa portii lui Matache, dubland avantajul echipei conduse de Gabi Balint.
Dinamovistii au redus din handicap peste 11 minute dintr-o faza la care portarul advers, Pantelimon, a clacat iar Adrian Cristea a marcat. Pe ultima suta de metri, FC Timisoara a mai inscris in doua randuri, prin Gigel Bucur si Nibombe, perfectand o calificare indubitabila a banatenilor in finala Cupei Romaniei.
Partida s-a disputat fara spectatori, pe Stadionul „Dr. Constantin Radulescu” din Cluj-Napoca, dupa ce Comisia de disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a sanctionat Clubul Dinamo pentru scandari rasiste ale suporterilor la partida cu Rapid, din Cupa Romaniei, scor 4-2.
Cea de-a doua semifinala a Cupei Romaniei Timisoreana s-a disputat aseara, la Urziceni, intre formatiile CFR Cluj si FC Vaslui. Astfel, indiferent care dintre aceste echipe va reusi accederea in actul final al competitiei, este cert ca la meciul decisiv din 13 iunie vom asista la un duel cu echipe din provincie.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *