Sport

Federer a fost eliminat de la turneul Masters din Paris

Federer a fost eliminat după o evoluţie de excepţie a lui John Isner, care a reuşit nu mai puţin de 27 de asi. În primul set s-a mers cap la cap până în tiebreak, unde americanul s-a impus cu 7-3. În al doilea, un singur break, reuşit de elveţian, a făcut diferenţa, iar Federer a câştigat cu 6-3. Şi setul al treilea a avut nevoie de tiebreak. Isner a fructificat una din cele 4 mingi de meci, a câştigat cu 7-5 şi îl va întâlni în sferturi pe favoritul numărul 8, David Ferrer. Spaniolul a trecut de Grigor Dimitrov în 2 ore şi 23 de minute, cu 6-7, 6-1, 6-4.

Favoritul numărul doi, Andy Murray, nu i-a lăsat nicio şansă lui David Goffin, numărul 16 mondial. Belgianul a reuşit totusi să câştige unul dintre cele mai frumoase schimburi ale partidei. Nu a fost însă de ajuns. Murray s-a impus cu 6-1, 6-0 şi îl va întâlni în turul următor pe Richard Gasquet.

Francezul a trecut în optimi de Kei Neishikori. Japonezul, semifinalist anul trecut, a cedat în tie-break primul set, iar în actul secund a avut nevoie de intervenţia fizioterapeutului. Condus cu 4-1, Nishikori nu a mai putut juca decât trei puncte, apoi a fost nevoit să se retragă.

Sursa: digisport.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *