Sport

Federer a fost eliminat în primul tur al turneului Masters de la Shanghai

Prezent pe cimentul din China pentru a-şi apăra coroana câştigată în 2014, marele campion elveţian a eşuat lamentabil. La penultimul turneu de 1.000 de puncte al anului a pierdut la chiar primul meci jucat, iar călăul său a fost Albert Ramos vinolas, zgurist aflat în această săptămână pe locul 70 ATP, care nu şi-a găsit niciodată locul printre cei mai buni 30 de jucători ai lumii.

Relaxat, dar ezitant în primul set, Federer a pierdut la tiebreak, 4-7, după 54 de minute de joc. În setul secund, superioritatea elveţianului a fost clară, iar cele două break-uri trecute în dreptul său pe tabela de scor şi scorul clar, 6-2, anunţau un "walk in the park" pentru manşa decisivă. Doar că planurile spaniolului includeau şi o surpriză imensă, iar Ramos a lovit în game-ul opt, penultimul al setului, a reuşit singurul său break şi s-a impus, scor 7-6, 2-6, 6-3, după două ore şi opt minute de joc.

În turul următor, Ramos va juca împotriva francezului Jo Wilfried Tsonga, în timp ce Federer se poate pregăti deja pentru turneul de casă, de la Basel. 

SURSA: PROSPORT.RO

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *