Actualitate

Femeia – omagiata la Shopping MallDova

Multe flori, dedicatii muzicale si surprize pentru toate femeile care au fost de 8 Martie la Shopping MallDova. Artisti autohtoni au felicitat gingasele doamne si domnite, le-au oferit lalele in dar si cele mai indragite piese. Vizitatorii mall-ului au admirat in premiera si o expozitie de pantofi gigant decorati de tineri designeri din Moldova.

Peste 20.000 de chisinauieni au sarbatorit Ziua Femeii la Shopping MallDova

Ei s-au bucurat de sarbatoare alaturi de interpretii preferati Vitalie Dani, Adrian Ursu si baietii de la formatia „Acord”, care au daruit doamnelor si domnisoarelor un recital de zile mari si mii de flori. „Am prezentat un program special astazi, in semn de admiratie pentru femeile din viata noastra”, ne-a marturisit cunoscutul interpret Vitalie Dani.

Marcel, un tanar din Chisinau, a hotarat sa-si felicite iubita intr-un mod mai special. I-a daruit un buchet de trandafiri, iar pe petalele florilor a incleiat mesajul de felicitare. Aceasta idee i-a venit in timp ce vizitase expozitia de cadouri de la parterul mall-ului.

Targul de cadouri – o sursa in plus de fericire

Bijuterii handmade, accesorii, felicitari tematice, parfumuri, produse cosmetice, diverse compozitii florale si multe alte surprize isi asteapta cuminti „stapanii” pana la 14 martie. Specialisti din industria frumusetii de la „Oriflame”, „Ovico”, „Revlon – Lumene”, Salonul „Oazis”, „Yves Rocher” au invitat reprezentantele sexului frumos la sedinte de machiaj, la tratamente cosmetice faciale si corporale, trenduri in domeniul esteticii.

Magazinele gazduite de Shopping MallDova si-au reinnoit colectiile, au improspatat oferta vestimentara si gama de accesorii cu noi culori, modele si facturi. Au deschis larg usile vizitatorilor care vor sa prinda noile tendinte ale sezonului. Surprizele acestei primaveri vor culmina pe 19 martie, zi in care va avea loc cea de-a II-a editie Shopping MallDova Fashion Show, in cadrul careia, vor fi prezentate noile colectii ale brandurilor internationale din mall.

Expozitie inedita de pantofi gigant

Vizitatorii au admirat o expozitie neobisnuita de pantofi gigant, de doi metri inaltime si trei metri lungime, stilizati de tineri designeri autohtoni. Sapte pantofi supradimensionati au fost expusi la toate nivelele mall-ului. Aceste decoratii sunt o premiera in tara noastra si au fost admirate cu mare placere de toti vizitatorii.

A devenit deja o traditie ca Shopping MallDova sa-si bucure vizitatorii cu ceva inedit. Si de aceasta data, de Ziua Femeii, toata lumea a avut parte de o petrecere pe cinste!

„Shopping MallDova a devenit cu adevarat un loc nu doar pentru cumparaturi, dar si de distractie pentru tineri. Am fost aici si de Ziua Indragostitilor, dar si de 8 Martie si am avut parte de numeroase surprize. Ne-a impresionat mai ales, Zana Buna, in rochia ei alba, care ne-a oferit ciocolata deosebita, dar si cadouri de care nu gasesti nicaieri in Chisinau”, sustin Ana si Mihai, un cuplu prezent la sarbatoare.

Certificatul de 1000 de euro poate fi castigat pana pe 15 martie

Reamintim ca, pentru cumparaturi de minimum 300 de lei in magazinele din mall, pana la 15 martie, se pot castiga prin tragere la sorti o multime de premii instant, iar Marele Premiu il constituie un certificat in valoare de 1000 de euro.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *