Femeia

Femeia aduce ghinion

Nu am fost de parere că femeia ar aduce ghinion, ci că ar provoca în fiecare dimineaţă răsăritul soarelui, că pentru ea au fost compuse primele note muzicale în Antichitate. Femeia este bucurie, complicată, ce-i drept, dar o bucurie… Credeam asta, înaintea acestor evenimente.
Am cunoscut o domnişoară de aceeaşi vârstă cu mine, lucru rar întâlnit. Ori sunt mai tinere, ori mai în vârstă, uneori cu zece ani. Ne-am plăcut din prima, dar Universul, probabil, tot încearcă să mă avertizeze în privinţa ei. A doua zi, după ce am cunoscut-o, un taxi m-a şters literalmente pe trecerea de pietoni. Nu am băgat de seamă la acea vreme, crezând că este o întâmplare cu final amânat. După alte două zile, în drumul meu spre un autobuz oprit în staţie, am călcat greşit pe o bordură şi am căzut sub el, cu ligamentele gleznei aproape rupte. Ajuns acasă în dureri, au explodat becurile. După alte câteva zile, ţopăind prin faţa blocului, am fost muşcat de un câine…

Ai crede că întâmplările nu au legătură una cu cealalată, dar eu văd o legatură foarte puternică mai ales pentru faptul că viaţa mea nu este una presărată cu evenimente neplăcute decât extrem de rar. Viaţa mea este una frumoasă presărată cu femei frumoase, dar aceasta este prima în faţa căreia îmi sunt puse piedici de „Sus”.

Este prima femeie care, la prima întâlnire, a avut ideea nu să bem o cafea sau un ceai, lichide de care sunt sătul, vezica fiindu-mi plină de atâtea prime întâlniri, ci să mergem în parc în toiul nopţii şi să privim stelele pe marginea unui lac impresionant. Ne-am aşezat pe o bancă, iar eu am început să-i împărtăşesc ceea ce ştiu despre Spaţiul Cosmic arătându-i pe cer stelele capabile să-i lumineze zâmbetul, iar mie chipul.
Au mai urmat plimbări nocturne, dar niciuna nu m-a pregătit pentru perioada care a urmat. Acum chiar cred că femeia poartă ghinion, numai că acesta poate exista în stare latentă, în primă fază, urmând ca la un moment dat să se activeze pentru a se manifesta într-o oarecare măsură. Domnişoara aceasta a stârnit cumva ceva, aşa că iată-mă scriind aceste articole cu piciorul suspendat deasupra corpului, după trei ore petrecute la Urgenţă în toiul noptii, aşa cum ne-am şi plimbat de câteva ori prin parcurile oraşului.

www.umbluliber.com
Sursa: Timpul Suplimnetul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *