Editorial

FEMEIA de doi ani

În mod special, de faptul că aţi fost alături de noi, că sunteţi în continuare şi că ne-am străduit ca în fiecare număr să vă servim cu lucruri utile şi cu informaţii cât mai proaspete.

Aşa cum Ziarul TIMPUL a împlinit vineri 11 ani, sperăm ca şi FEMEIA să crească, să evolueze şi să vă fie întotdeauna aproape, chiar dacă, ca şi orice femeie, trece prin momente grele. Eu, personal, sunt mândră de toţi colegii mei, mai noi sau mai vechi, care au reuşit de fiecare dată să vina cu informaţii cât mai utile.

Despre o femeie poţi spune întotdeauna că a devenit mai înţeleaptă odată cu înaintarea în vârstă, mai frumoasă şi mai curajoasă. Despre noi putem spune doar că ne-am străduit şi că încercăm de fiecare dată, în fiecare zi de luni, să fim aproape de voi şi să vă simţim prezenţa atunci când ştim că staţi cu ziarul în mână şi ne citiţi cu plăcere.

O femeie poate fi catalogată în foarte multe feluri, supusă multor rigori, chiar dacă este secolul XXI. Va mai trece multă vreme până când vom deveni în egalitate totală cu bărbații în societatea de astăzi. Important va fi să nu ne lăsăm călcate în picioare şi de fiecare dată când avem ceva de spus să o facem, chiar dacă, aşa cum ne este nouă specific, o facem cu zâmbetul pe buze şi în acelaşi timp cu o lacrimă în colţul ochiului.

Sigmund Freud spunea că „marea întrebare, la care nu ştiu să răspund în ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este următoarea”: „Ce vrea de fapt o femeie?". Probabil că asta nu va afla nimeni niciodată, atâta timp cât nu vor fi aproape de noi şi nu se vor strădui să ne înţeleagă. La fel de bine mai ştiu că şi noi câteodată parcă facem eforturi să nu ne lăsăm înţelese. Cum o fi mai bine, nu ştiu. Ceea ce ştiu însă este faptul că fiecare om de pe pământ are un colţ doar al lui în suflet pe care nu-l va lăsă deschis niciodată.

Ceea ce sper şi pe viitor este ca noi, Suplimentul FEMEIA, să ajungem în mâinile voastre cu sufletul deschis şi să vă fim o perioadă cât mai lungă aproape, oferindu-vă măcar câteva minute de linişte şi relaxare, fără bătăi de cap, fără să vă judecăm, fără griji, doar venindu-vă aproape cu informaţii noi şi de ajutor, pentru că şi noi, femeile, suntem puternice şi contăm.

mirabela.tanase@timpul.md

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *