Editorial

Femeia la început de an

Am început repejor să-mi răscolesc „arhiva minţii”, dar n-am reuşit să dezgrop nimic acolo şi a trebuit să-l întreb care anume. Nu m-aş fi gândit niciodată că e vorba de „Speranţa împlinirii” din ultimul număr al „Femeii” pentru 2010, dar dacă el m-a găsit acolo, fie… A doua zi, am primit un mesaj de la un alt tare bun prieten ambasador care cita, din acelaşi text, fraza despre bărbaţii care fac topuri pentru a afla „care e mai tare în parcare”. Mi-am zis atunci cu bucurie că, uite, s-a produs ceea ce anticipam încă în octombrie trecut, şi anume, că ne citesc ŞI bărbaţii. Şi nu o mai fac ascunzându-ne sub masă…

Câţi bărbaţi şi câte femei ne vor citi în 2011? Noi am vrea ca să fie cât mai mulţi, iar echilibrul de gen, despre care se tot vorbeşte în societatea noastră, să fie reflectat şi în rândul cititorilor acestei ediţii speciale care, de azi, va fi săptămânală. Mai ales că – şi sper că v-au convins cele nouă numere apărute în 2010 – „Femeia” e şi, totodată, nu e DOAR PENTRU şi DESPRE femei.

Pentru a şti şi mai bine, însă, cine sunt cititorii şi cititoarele noastre, în acest număr de început de an vă propunem să răspundeţi la câteva întrebări care să ne ajute să vă fim şi mai utili, şi mai aproape. Chestionarul îl găsiţi la pagina 12, iar noi aşteptăm să ne scrieţi şi vă mulţumim pentru susţinere şi ajutor.

Un an cât mai bun tuturor!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *