Femeia

Femeia, un rău necesar?

Blamăm femeia pentru toate eşecurile noastre. Proiectăm nemulţumirile pe ea care, chiar dacă e să ne polueze în aparenţă existenţa, de fapt, o colorează. Griul masculin le este familiar celor care nu reuşesc să-şi găsească perechea, iar ei pot spune cum e mai bine, drag cititor nemulţumit de „remorca” ta. Într-adevăr, suntem deranjaţi de tot felul de sărbători stupide, de mania cumpărăturilor, de faptul că vede tot, aude tot, ştie tot şi ţine minte tot. Dar…

Pleacă într-o delegaţie sau ia o pauză din relaţie şi vei vedea ce înseamnă „fără ea”. Da, te poţi afunda în relaţii pasagere şi chiar poate fi amuzant la început, dar când te vei întoarce în patul tău şi nu o vei mai simţi în braţe, vei realiza că mersul la deal fără de remorcă este unul plictisitor. De aceea, sărbători precum Sfântul Valentin, Crăciunul şi Paştele sunt zile considerate a fi cele mai negre în viaţa unui celibatar. Am trecut nu o dată prin momente în care am fost sigur că mi-ar fi mai bine pe cont propriu, fără o isterică lângă mine, dar am realizat la scurt timp că nu aş vrea să trăiesc într-o linişte mormântală. Din care motiv, vreau să le cer iertare femeilor, în numele bărbaţilor nesimţiţi care nu le preţuiesc la adevărata lor valoare. Aspectele pe care le percepem noi ca fiind negative reprezintă, de fapt, preţul pe care trebuie să-l plătim pentru a vă avea aproape, căci, de-ar fi gratis, nu v-am mai preţui deloc… A fost Sfântul Valentin, un prilej de a-i arăta cât de mult înseamnă pentru tine, chiar dacă e o zi hidoasă ce serbează marketingul, nicidecum iubirea? Sigur ar fi zâmbit, dacă ar fi primit măcar o floare.

Atenţia omului este distrasă, conform unor studii, odată la şase secunde. Şi asta explică o dată în plus de ce contează atât de mult pentru ea să faci ceva care să o readucă în centrul atenţiei tale. Pentru că, în interiorul său, ea nu doreşte decât un singur lucru. Şi nu este vorba de avuţii, cadouri, gesturi pompoase, ci de dovada că ea încă este importantă. Crezi că merită?

www.umbluliber.com

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *