Femeia

Femeia, un sac de box?

Îi face toate poftele, a renunțat la a mai ieşi cu prietenii din cauza geloziei acestuia, îl aşteaptă acasă cu mâncarea preferată şi nu pretinde niciun pic de efort, ci numai dragostea lui, pe care el nu i-o oferă. Totuşi, ea speră.

Povestea durează de câteva luni, iar detaliile sunt picante, pentru că există o relație de cuplu, în care domnul în cauză este angajat, având şi un copil acolo. Din păcate, el îi dă apă la moară tinerei lui sublaterne, iar ea îndură un comportament de-a dreptul barbar. Pe lângă palmele ocazionale, găsim țipete, crize de gelozie, stres continuu şi o viață ce ar trebui trăită la nivel maxim.

Condamn violența de orice fel, dar trebuie să recunosc că admir stoicismul unor femei care, deşi sunt bătute aproape cu regularitate, continuă relația cu speranța că, la un moment dat, el se va schimba. Însă schimbarea, de cele mai multe ori, nu vine, ele devin un sac de box, anii trec, speranțele încep să dispară, suferinţele se acumulează, iar prostia… prostia rămâne aceeaşi. Din păcate, puține prind curajul să facă un pas în afara coşmarului pentru a-şi îndrepta viața. Toate celelalte sunt doar nişte femei cărora le place bătaia, probabil. 

www.umbluliber.com
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *