Femeia

Femeia vânător

Iubesc femeile care ies în evidenţă printr-o atitudine de conducător, chiar dacă mie-mi place rolul acesta. Uneori, orice lider preferă un scurt şi odihnitor concediu şi nimeni nu este mai potrivit să-i ţină locul decât femeia ce i-a stat până atunci în umbră. Ieşirea ei la rampă, sătulă să aştepte intenţia masculină, este una cât se poate de incitantă pentru că nimic nu se compară cu o femeie care ştie ce vrea şi care e dispusă să întindă mâna pentru a se servi pe sine lipsită de orice inhibiţie.

Totuşi, totul trebuie făcut cu măsură pentru că, în unele cazuri, bărbatul se poate simţi demasculinizat, înlocuit ca rol şi va fi tentat să se retragă. Nimeni nu visează la o femeie capabilă să desfacă sticle de bere cu ochiul şi să bată cuie în beton cu palma, dar este de agreat una care din priviri să fie capabilă să te imobilizeze ca apoi să profite animalic de tine, iar la final să miaune de plăcere şi confort în braţele tale masculine.
De asemenea, flirtul reprezintă o dovadă de inteligenţă. Insinuările, subînţelesurile, atitudinile aparent duplicitare şi alunecoase nu fac altceva decât să pună în evidenţă capacitatea viitorului partener de a fi un bun interlocutor, o persoană care să reuşească să te stimuleze din punct de vedere intelectual, căci nimeni nu-şi doreşte momente moarte în toiul unei conversaţii la restaurant.

Femeia nu trebuie să facă nimic altceva decât să-i lase bărbatului impresia că poate prelua oricând conducerea, doar că nu o face tocmai pentru a-i respecta rolul aparent important pe care i l-a încredinţat Divinitatea. Abilitatea ei de a fi precum un cameleon o ajută să se adapteze la orice situaţie astfel încât noi să realizăm că ea, femeia, este fiinţa pentru care ne este menit să trăim. Suntem precum nişte copii fericiţi de fiecare mângâiere pe care ne-o acordaţi în vederea recunoaşterii meritelor şi eforturilor noastre, chiar dacă acestea nu au fost deloc importante. Suntem naivi şi uşor de manipulat.

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *