Ultima oră

Femeile din PDM îşi doresc o reprezentare mai mare în conducerea partidului

Obiectivul organizaţiei este ca în toate localităţile din Moldova, femeile democrate să beneficieze de o reprezentare cât mai mare în conducerea partidului, precum şi în organele de conducere ale administraţiei publice centrale şi locale, a menţionat preşedintele OF PDM, Valentina Buliga, transmite IPN.

Aceasta a adăugat că organizaţia pledează pentru ca moldovencele să se bucure de protecţie, de drepturi egale cu ale bărbaţilor şi de sprijin real. „În fiecare acţiune de succes a PDM, în fiecare pas în evoluţia partidului, este şi meritul nostru. Vom pune şi în continuare toată energia şi voinţa în lupta pentru o condiţie mai bună a femeii pe piaţa muncii şi în societate”, a afirmat preşedintele OF PDM.

Prezent la eveniment, preşedintele PDM, Marian Lupu, a menţionat că femeile au o pondere semnificativă în Partidul Democrat. „Activitatea din ultima perioadă a organizaţiei s-a dovedit nu doar eficientă, dar şi vizibilă. Doamnele în PDM sunt apreciate la adevărata lor valoare şi asta nu poate decât să ne bucure. Am ajuns să atingem acest obiectiv pentru că aţi luptat cu profesionalism, cinste, corectitudine şi echilibru”, a declarat Marian Lupu.

La eveniment au participat peste 1600 de femei democrate din întreaga ţară. Organizaţia de Femei a PDM s-a constituit la 5 iunie 2004, cu misiunea de a asigura reprezentarea paritară şi participarea efectivă a femeilor la viaţa politică, socială, economică şi culturală. OF PDM are, actualmente, circa 27 de mii de membre. 

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *