Femeia

Femeile se pregătesc, în medie, 312 ore pentru Crăciun

Sondajul realizat în Marea Britanie arată că, Crăciunul este cel mai important eveniment al anului în calendarul social al unei femei, mai important chiar decât nunţile prietenelor sau propriile întâlniri amoroase. Până şi petrecerile de Anul Nou rămaân în umbră, conform Daily Mail.

In total, femeile petrec 72 de ore facand cumparaturi, de obicei in cautarea tinutei ideale, 96 de ore si le petrec la sala sau facand gimnastica acasa, pentru a fi in forma, si 23 de ore "facandu-se frumoase".

Sondajul a mai aratat ca femeile petrec multe ore pregatindu-se si pentru petrecerea de Craciun de la munca. 48 de ore sunt petrecute doar cautand accesoriile si 12 ore sunt dedicate ingrijirii parului inainte de marele moment, aici intrand tunsorile si vopsirea parului.

Doua din trei femei incep pregatirile pentru Craciun inca de la sfarsitul lui septembrie.

Sondajul a mai aratat ca 10 ore sunt pierdute cu vizionarea vitrinelor magazinelor, in cautarea inspiratiei, iar 6 ore dureaza repetitiile cu machiajul destinat serii de Craciun. Doua ore sunt dedicate exfolierii, hidartarii si aplicafrii bronzului artificial.

Sondajul, in cadrul caruia au fost intervievate 1.000 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 45 de ani, a scos la iveala ca celor din categoria de varsta 18 – 25 de ani le ia cel mai mult timp sa se pregateasca pentru marea petrecere.

Doar 2% dintre ele au declarat ca vor purta aceeasi tinuta ca si cu un an inainte.

Culinar.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *