Auto

Ferrari pregăteşte cinci noi modele până la finele lui 2014

Tot pe platforma lui 458 Italia Ferrari are în plan lansarea în 2013 a unei versiuni mai sport a coupeului, care va prelua cel mai probabil elemente de la 458 Challenge, model care este omologat numai pentru circuit. O versiune facelift a lui 458 urmează a fi lansată în 2014, la un an după ce şi coupe-cabrioletul California va beneficia de o restilizare.

Următorul model care urmează a fi înlocuit în gama Ferrari este 599 GTB Fiorano, care momentan este cunoscut numai sub numele de cod F152 – acesta va rămâne un coupe cu două locuri, tracţiune spate şi motor V12 amplasat longitudinal în faţă. Viitorul Ferrari urmează a fi lansat în luna martie a anului viitor în cadrul Salonului Auto de la Geneva, primele comenzi urmând a fi onorate în Europa în vara lui 2012 în timp ce în SUA va ajunge abia la finele anului următor.

Tot anul viitor Ferrari va lansa un nou model supersport în ediţie limitată, care va înlocui pe Ferrari Enzo. Acesta va fi realizat integral din fibră de carbon şi va dispune de un nou motor V12 aspirat. În condiţiile în care Ferrari a produs 399 de unităţi din modelul Enzo şi 349 din F50, şi viitorul supersport va fi asamblat în cel mult 400 de exemplare.

Sursa: ZF.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *