Festivalul Medieval – eveniment grandios care adună toată lumea la VATRA

publicat în Eveniment pe 20 Iulie 2017, 16:55

În peropada 1-3 septembrie 2017, toată lumea, de la mic la mare, este așteptată la cel mai îndrăgit eveniment cultural – Festivalul Medieval.
Centrul Cultural Vatra, gazda evenimentului, vine și în acest an cu un program divers care va spori cultivarea interesului pentru mesajul trecutului, tradițiilor și îndeletnicirilor strămoșești.

În premieră, Republica Moldova va găzdui Turneul Internațional de reconstituire a luptelor istorico-medievale, la care vor participa cluburi de reconstituire istorică din întreaga lume ce se vor întrece la nominalizări de lupte și diverse competiții.


Cei care vor alege să întâmpine toamna la Festivalul Medieval, vor avea parte și de un concert grandios, pe scena căruia vor urca interpreți, trupe și band-uri celebre din țară și de peste hotare. Programul se va încheia cu un spectacol nocturn de excepție cu foc de tabără și fire-show feeric.

Iar dacă doriți să petreceți seri romantice în sânul naturii, organizatorii vă pun la dispoziție un loc special amenajat pentru corturi dotat cu condiții necesare, precum și o zonă de colibe amenajată în stil rustic național.

Plictiseala va lipsi din „meniul” festivalului. Și asta pentru că fiecare vizitator va putea participa la diverse competiții sportive și vor putea admira Codrii Moldovei în toată splendoarea lor.


Rezervează-ți biletul acum pe iticket.md și fii în pas cu toate pregătirile, urmărind pagina Vatra , și evenimentul Festival Medieval 2017 Vatra.
De pe 1 până pe 3 septembrie, trăim aventura unei călătorii în trecut la Vatra!
Pentru mai multe informații îi puteți apela la numerele de telefon 079551133 , 069933683 .