Femeia

Fetişuri

Femeile adesea sunt inhibate în a-şi exprima dorinţele sexuale ieşite din comun, temându-se că acestea ar putea conduce la etichetarea lor de către bărbaţii mult prea închişi la minte. Orice doamnă dornică să-şi satisfacă partenerul din toate punctele de vedere va încerca să aducă noul în dormitor – sau lift, toaleta unui restaurant ori pe plajă. Aici putem aminti foarte multe fetişuri, dar mi-e teamă că aş ofensa astfel multe colege din redacţie…

Ca orice om al muncii, măcar o dată pe an plec în concediu, iar în acest moment îmi fac bagajele pentru a ateriza pe o plajă care sigur va fi populată de multe femei dornice să-şi expună calităţile. Faptul că plaja reprezintă un pat imens nefolosit corespunzător sau că apa mării ar fi o cadă nesfârşită de senzaţii tari nu ar trebui să te mire.

Nu cred că există bărbaţi în căutarea vreunei călugăriţe sau, dacă există, aceştia sigur sunt mai perverşi decât mi-aş fi putut imagina vreodată. Până la urmă, şi acesta ar fi un fetiş, aşa cum sunt cele cu poliţiste, cameriste sau secretare.
 
www.umbluliber.com
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *