Astăzi 20 Aprilie 2021, Marţi - Ultima actualizare la ora 15:42
babasının taş gibi bir kadını bulup evlenmeye karar vermesi porno ve onu bir de kendi yaşadıkları eve getirmesi sonucunda mobil porno hayalini kurduğu seksi kadının üvey annesi gibi sex hikayeleri olduğunu fark eden genç adam seks tecrübesinin ve üst sex izle seviye olduğu dışarıdan bakıldığında çok net şekilde porno seyret belli olan üvey annesini hayal edip 31 çekerek düşlerken porno izle odanın oradan geçen mature üvey oğlunu görür Odaya hd porno gelip sikini kimin için kaldırdığını soran üvey annesiyle porno farkında olmadan yakınlaşan genç adam boşalmak mobil porno izle için olgun bir kadının hayallerini kurduğunu söyleyince mature porno izle sikini eline alıp amına sokmadan çıplak şekilde üzerine çıktı
Abonamente

Culinar.md 26 Mai 2012, ora 07:04    Din editia print

Fettucini cu sos ragu

Marime Font

Pastele Fettucini sunt un amestec de paste cu ou, unt, parmezan şi smântână.

De la mijlocul anilor ’60 ai secolului XX, mâncarea aceasta a devenit un fel de bază în meniurile restaurantelor italiene din străinătate. Alfredo di Lelio a creat-o în primul său restaurant deschis în 1910 pe Via della Scrofa. Se spune că mâncarea ar fi trebuit să trezească pofta de mâncare a soţiei sale care abia născuse primul lor fiu. Pastele Fettuccini au devenit vestite în toată lumea după ce faimoşii actori de filme de la Hollywood Douglas Fairbanks şi Mary Pickford le-au servit la restaurantul lui Alfredo în timpul lunii lor de miere din 1927. Aceste paste celebre conţin un unt special creat de Alfredo, alături de „inima” celei mai bune brânze parmigiano. După Mary Simmons, autoare celebră de cărţi de bucate, pastele Fettuccini autentice nu conţin smântână, ciuperci, usturoi sau boabe de mazăre…  

Ingrediente
- 300 g paste Fettucini
- o ceapă roşie mare
- un morcov
- o ţelină mică
- 50 ml ulei de măsline
- trei-patru căţei de usturoi potriviţi
- trei roşii proaspete
- 150 g pastă de roşii
- 400 g carne tocată de vită
- condimente
- parmezan


Mod de preparare
Porţii pentru patru persoane: se căleşte ceapa în ulei de măsline până devine cristalină, se adaugă usturoiul pisat până se rumeneşte, morcovul şi ţelina dată pe răzătoare, mai apoi cărniţa tocată se toarnă peste ceapă şi legume lăsându-se la călit până când devine albicioasă, între timp s-au tocat roşiile şi se adaugă peste compoziţia din cratiţă, se amestecă bine pentru a nu se prinde şi când roşiile încep să lase un strop de suc se toarnă şi pasta de roşii amestecându-se continuu timp de aproximativ 30 de minute. La acest fel de sos eu folosesc: sare, piper, coriandru proaspăt tocat, cimbru proaspăt tocat, rozmarin uscat şi provence.

Pastele se fierb câteva minute, se storc şi apoi se amestecă cu sosul. Peste farfuria plină de paste şi sos se presară parmezan. Noi combinăm acest sos şi paste cu puţin ketchup Heinz, de preferat… picant.

www.culinar.md
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Aprilie 2021, ora: 11:40

VIDEO/// Drum roman descoperit pe santierul autostrazii A3 in localitatea Sutoru

Drum roman descoperit pe santierul autostrazii A3 in localitatea Sutoru

 Drumul Roman a fost descoperit de arheologii care descarca arheologic traseul autostrazii. Este o portiune de drum foarte bine conservat, in comuna Sutoru din Salaj. In apropiere e si castrul roman Optatiana. Drumul dateaza de aproape 2000 de ani dar nu va fi conservat, pentru ca, din...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 20 Aprilie 2021, ora: 08:00

Focul HARIC - minune sau înşelătorie? / Un episcop DEMOLEAZĂ mitul Luminii Sfinte de la Ierusalim

Focul HARIC  - minune sau înşelătorie? / Un episcop DEMOLEAZĂ mitul Luminii Sfinte de la Ierusalim

An de an, cu ocazia Paştelui ortodox, credincioşii se bucură de ceea ce ei numesc minunea Sfintei Lumini. Acest eveniment miraculos se petrece an de an în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare,...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 20 Aprilie 2021, ora: 06:37

Dicționar de nume: TĂLMACIU

Dicționar de nume: TĂLMACIU Foto: www.n-i-r.su

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)