Atitudini

Filat poate avea remuşcări?!

Am fost singur, pentru că am avut doi prim-vicepreşedinţi de partid care aveau alte interese şi în timp s-a demonstrat că erau de partea altcuiva. E adevărat că asta este deja problema mea…”.

Întrebarea noastră:
Dar alte remuşcări nu mai ai, Vlad? Ia încearcă să-ţi aduci aminte… Eh, băiatule, dacă o ţii tot aşa, vom fi nevoiţi să-ţi amintim noi câte ceva.

D. Chirtoacă ştie ceva despre Filat şi Baghirov

Primarul Dorin Chirtoacă a declarat că Baghirov este o mizerie care i-a scuipat în faţă pe toţi moldovenii, cu excepţia unuia, care l-a ajutat să fugă. Primarul a evitat să spună numele, însă a făcut aluzie că ar fi vorba de Vlad Filat. Deocamdată, premierul nu a comentat declaraţiile lui Dorin Chirtoacă. Dar, de obicei, când este prins cu ocaua mică, Filat iese din situaţie, declarând scurt şi clar: nu comentez.

Pavlicenco îi mulţumeşte Domnului pentru un articol de N. Negru

În sfârşit, li se mai deschide ochii unora… Eu, când spuneam că Filat e prorus, că el şi partidul său sunt o soluţie imorală în politica moldovenească, avându-l în spate pe Lucinschi, aşa cum îl are şi acum, toţi îmi săreau în cap că distrug Alianţa şi sunt cu Voronin. Acum însă, unii, care au cunoscut lucrurile din interior, îmi povesteau zilele trecute cum Filat vorbea mereu şi în perioada constituirii partidului său struţocămilă de cinci ori pe zi cu Piotr Kirillovici… Mă spălau însă pe mine, pe toate părţile, marii lui apărători anonimi. Acum nici cu statutul de anonimi nu mai ies pe blogul meu ca să îl apere pe Filăţel, pentru că le e ruşine.

Mă criticau şi mă învinuiau că aduc bau-baul comunist. Acum s-a văzut cine cochetează cu bau-baul şi că Filat e „filat” de trecutul sau dubios şi de un viitor realizabil numai în visele sale proPutin-iste. Făcând aici o tevatură ruşinoasă, a şters putina la Putin şi s-a făcut de râs. Nu am avut dreptate când spuneam că prostului nu îi e destul dacă nu e şi fudul? Altfel spus – numai proştii şi făţarnicii sunt înfumuraţi într-un mod dezgustător. Unii mai sunt şi vânzători de neam şi purtători de nedemnitate. Vai de capul nostru ce mediocrităţi perfecte ne conduc!

N. Negru îl consideră pe Filat complexat şi fără demnitate. Slavă Domnului că mai auzim nişte impresii şi aprecieri obiective de la cei care îşi făcuseră din Filat idol.

(Blogul Vitaliei Pavlicenco)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *